0
Evrobasket 2022

FOTO: STARSPORT

LUIĐI DATOME: Sad znamo gde nam je mesto!

Objavljeno: 14.09.17 u 10:28

Poraz od Srbije u četvrtfinalu Eurobasketa nije mnogo potresao Luđija Datomea, koji je istakao da je Srbija mnogo kvalitetniji tim i da je za ‘azuer’ ovo dobar rezultat.

On je govorio u stilu pomoćnika selekotra Srbije Aleksandra Đorđevića, Mute Nikolića. Za Srbiju je rekao da je jak tim, ali da nisu Marsovci.

– Znali smo pre meča da su prejaki. Nadali smo se da možemo da pariramo, nismo uspeli, pokupili su sve lopte. Oni nisu Marsovci, svakako da smo mogli bolje, ali igrali smo protiv vrhunskog tima koji je odigrao vrhunski, nemamo šta da tražimo, mada sada znamo gde nam je mesto. Na ovom prvenstvu je i u osmini finala bilo boljih timova od Italije koji su otpali, ovo nije neuspeh, već nešto od čega treba da krenemo – rekao je Datome.

Etore Mesina je posle meča poželeo sreću svom nasledniku Meo Saketiju.

– Nismo mogli da pariramo, bilo je dobrih momenata, ali svejedno, kada su podigli ritam, nemoguće je bilo pratiti ih. Razlika u kvalitetu je prevelika, dali smo sve, mnogo sreće nasledniku – rekao je Mesina.

Pred Italijom je u novembru start kvalfikacija za Svetsko prvenstvo u Kini, koje se igra sledećeg leta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter