0
Košarka

FOTO: STARSPORT

IZ ZVEZDE U NBA: Prošle godine ‘delio mišljenja’ Delija, sada potpisuje za Jutu Džez! (FOTO)

Objavljeno: 12.09.17 u 20:03

Prošlogodišnji ‘bekap’ plejmejker Crvene zvezde sada je na korak od prelaska u redove Jute Džez.

Kada je prošle sezone stigao na Mali Kalemegdan, Nejt Volters je u prvim utakmicama najavio velike ambicije u crveno-belom dresu, međutim kako je ona odmicala, njegov učinak nije bio kao što se prvobitno očekivalo.

Ipak, imao je svog udela u osvajanju ‘tripl-krune’ Crvene zvezde, te će uvek ostati opamćen kao član te trofejne generacije iz poslednjeg mandata Dejana Radonjića.

Sada je na novom početku, a prema pisanjima američkih medija, Volters je na korak od povratka u NBA ligu. Njemu je istekao ugovor sa Zvezdom, pa bi kao slobodan igrač trebalo da potpiše dvosmerni ugovor sa Jutom Džez.

To znači da će igrati ili u NBA ili u razvojnoj ligi, te će u skladu sa tim i dobijati platu. Svaki tim ima pravo na dva ‘dvosmerna igrača’, a Juta se za jednog od njih odlučila za Voltersa.

Plavokosi bek ima iskustva u najjačoj ligi na svetu, pošto je nosio dres Milvoki Baksa, Nju Orleansa, a nastupao je i za Grand Rapids i Bešiktaš.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter