0
Košarka

FOTO: STARSPORT

AŽURNA ZVEZDA: Nataša Kovačević dobila naslednicu

Objavljeno: 12.09.17 u 13:58

Nakon što je Crvena zvezda ostala bez predsednice ženskog košarkaškog kluba, crveno-beli su postavili vršioca dužnosti.

Saopštenje prenosimo u celosti:

KKŽ Crvena zvezda obaveštava javnost da će do imenovanja novog predsednika kluba, koji će biti obavljen u skladu sa statutom, u narednom periodu tu funkciju privremeno obavljati Anđa Vukmirović.

Nekadašnja članica i igračica čuvene ekipe crveno-belih koja je 1979.godine osvojila titulu prvaka Evrope, obavljala je u prethodnom periodu funkciju predsednice Skupštine KKŽ Crvena zvezda.

Još pre tri godine Anđa Vukmirović kao legenda kluba, bila je jedan od aktivnih začetnika projekta i oporavka ženskog kluba, koji već danas ima epitetet „trofejni“ i aktuelni vlasnik „duple krune“.

Klub će se o daljim proceduralnim koracima, i terminu održavanja skupštine, oglasiti naknadno.

KKŽ Crvena zvezda ovom prilikom još jednom želi da se zahvali Nataši Kovačević na vrednom i predanom radu koji je obavljala kao predsednica kluba, i poručuje da su joj vrata njene druge kuće u kojoj je završila i igračku karijeru, i obavljala odgovoran posao kao predsednica, uvek otvorena!

KKŽ Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter