2
Evrobasket 2022

FOTO: STARSPORT

ZA RAZLIKU OD TATE: NBA zvezda iz Hrvatske pobesnela na pominjanje Srbije sinoć

Objavljeno: 11.09.17 u 09:50

Celu hrvatsku javnost, pa i reprezentativce, je pogodio ubedljiv sinoćni poraz od Rusije.

Ponovo su naše komšije verovale u postolje i osvajanje medalje na velikom takmičenju, od čega su ovog puta bili još dalje.

Rusija je ubacila 101 poen i nanela izuzetno težak poraz Hrvatskoj, a dirigent toga bio je Aleksej Šved sa 27 poena i 12 asistencija. Dakle izabranici Ace Petrovića su se sapleli na prvoj prepreci nakon grupne faze, a dalje će ići Rusija.

Vidno razočaran, a i nervozan, posle poraza bio je Dario Šarić. Njega je prvo razljutilo pitanje o tome da 15 minuta nije imao ni skok ni asistenciju u igri, a kap koja je prelila čašu bilo je poređenje novinara sa porazom od Srbije u četvrtfinalu Olimpijskih igara prošlog leta što je očigledno još uvek rana Šarića:

– To je tvoje mišljenje, ja mislim da nije tako. Mislim da sam odigrao korektnu utakmicu i neću više da vam odgovaram.

A našu reprezentaciju je pominjao i otac ovog košarkaša, Predrag Šarić, koji je pre izvesnog vremena rekao kako se nadao Srbiji na početku nokaut faze Eurobasketa, ali da je u redu i Rusija koju će Hrvatska takođe poraziti.

European basketball championship, Evropsko prvenstvo u kosarci Eurobasket Srbija – Madjarska, Serbia – Hungary 10.09.2017. Istanbul, Turska, 10. Septembar 2017. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)
0
0

2 Komentara

  1. Predrag Saric, hm….!? E,Srbine moj,posrani, i nije te sramota da Srbiju uzimas u usta?! Dete ne zna sta je nacionalno osecanje, trebalo ga je nauciti. I ti i taj tata Doncic i taj tata Dragic i jos mnogi prijasnji i sadasnji kao vi pomenuti…. kako li ce te bogu Serbonu na oprost!? Samo da kazem bez uvijanja: Ne lazite, svi ste bili povani u sveti srpski dres! Svi pomenuti! Sad bi da se kaopravdate… Nema potrebe, igrajte tamo gde ste najbolji!
    Mali SAric je dobar igrac,bezpogovorno,ali Hrvatska jos 25 godina nece osvojiti medalju na EP,SP i OI ! Kosarka nije samo talenat. Talenat svi izvlacite iz srpskog porekla, iz „zile“, sto bi se reklo, ali sistem, nauka igre, to vi Hrvati nikad necete imati. Znam razlog ali necu da vam kazem,ali stvarno i skreno.A sad o necemu drugom.
    O tzv „hratskomprokletstvu“.koje je „minus plus faktor“, kad ono znas da znas,da vredis i da imas to nadljudsko cudo koje koci, koje ubija u glavu, koje brise emociju i koje sve to pomenuto pretvara u prebolesnu zelju, gde sapatnicki nagon za pobedom izgara izgara i pretvara u prah i pepeo po Lavoazijeovom zakonu o neunistivosti materije. U smislu „Igracete, izgubcete, ali ne letite u nebo! Ili kako ono biblijska srpska kaze „Spasa vam nema, propali ste“!
    Prokletstvo traje min. 50 godina, zapamtite!
    ASrbija osvaja min. srebro, a boga mi, ako nam sen amesti (u smislu ako nas krene u finalu), moze svasta biti!
    Srecno Srbijo, a konvertiti gledajte sta drugi sastav Srbije radi!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter