0
Evrobasket 2022

European basletball championship, Evropsko prvenstvo u kosraci Eurobasket Srbija - Letonija, Serbia - Latvia 01.9.2017. Istanbul, Turska, 1. Septembar 2017. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

IZ BELGIJE PRED SRBIJU: Jedino bi nas pobeda zadovoljila

Objavljeno: 06.09.17 u 17:36

Belgija i Srbija će odigrati poslednji meč grupne faze Evropskog prvenstva u košarci.

Prva zvezda tima, Aksel Ervel, je pred meč sa našom selekcijom govorio o sledećem rivalu uz dosta superlativa.

– Nemamo šta da izgubimo. Ispali smo, tako da nije lako, ali hoćemo da uživamo i da damo sve od sebe za svoju zemlju i dokažemo da zaslužujemo da budmeo ovde i da zaslužujemo da igramo protiv Srbije, rekao je krilni centar Bilbaa.

Belgija ima za sada na Eurobasketu tri poraza i jedinu pobedu protiv Velike Britanije, tako da nemaju šanse za plasman u narednu rundu.

– Tim, tim je najjači adut Srbije. Ove godine su to posebno dokazali, u svakoj utakmici je neko drugi iskočio. Naravno, tu je Bogdanović, koji igra čudesno, ali mislim da im je tim glavna snaga Srbije, rekao je Belgijanac.

Ervel je još dodao da bi apetite Belgije svakako zadovoljila pobeda nad Srbijiom, jer im je to izmaklo sa Rusijom i Turskom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter