7
Evrobasket 2022

FOTO: STARSPORT

SJAJAN DIJALOG SALETA I JOVIĆA: ‘Ma šutni pet zaredom, majstore!’ (VIDEO)

Objavljeno: 04.09.17 u 23:45

Aleksandar Đorđević dobio je još jednu veliku utakmicu u svojoj trenerskoj karijeri, pa je i razgovor sa njim bio zanimljiv posle meča.

– Muška utakmica. S moje strane gledišta, jako sam ponosan. Mnogo su bili fokusirani na one momente kada su oni nanizali nekoliko važnih poena. Zadržali smo mirnoću i ostali na pravom putu. Posle teškog poraza od Rusije ostali smo koncentrisani, mirni, jedinstveni, to su sve obeležja tima. Ovo je bila timska pobeda, svaki igrač je dao deo za pobedu. Svi sa klupe su dodavali snagu ekipi – izjavio je Đorđević posle meča.

– Uvek su važne ovakve utakmice i role. A ovo takmičenje će još više iskristalisati role određenih igrača. Imali sno mnogo zahtevnih utakmica, a najvažnije od svega – igrači su pokazali zajedništvo. Posle svake utakmice svi su se skupljali i sami diskutovali gde su grešili, šta treba dalje. To je mnogo bitno… Morali smo da isključimo telefone, socijalne mreže i ostala čuda i počeli smo da se spremamo za ove mečeve – otkrio je selektor.

Zanimljiv je bio njegov dijalog sa Stefanom Jovićem, koji je Saša Đorđević otkrio posle utakmice.

– Odigrao je pravu plejmejkersku utakmicu, fenomenalno. U jednom trenutku je došao do klupe i pitao me: ‘Sale, ja mogu da šutnem svaki put’, a rekao sam mu: ‘Ma šutni pet zaredom, majstore! Pogodićeš dve, oni će da se približe i otvoriće ti se prostor za pik-en rol, što umeš najbolje da radiš.’ Videli ste šta se posle desilo – objasnio je Đorđević.

Prokomentarisao je i to što je Boban Marjanović odigrao tek nešto više od 10 minuta, a Marka Gudurića nije bilo na parketu.

Situacija sa Bobijem je takva da on zahteva posebnu taktiku. Ne mora mnogo da se opterećuje. Posebno ne ofanzivno, više mora defanzivno. Gudurić je u redu, samo sada nije bilo mesta da igra. Radio je odlično, možda ga je malo opteretio odlazak u Fener, ali dobar je, sve je u redu – zaključio je selektor Đorđević.

(Izvor: youtube / Sportnetwork TV)

0
0

7 Komentara

  1. Hm, ti si jos jedan samo zivi dokaz da vam je Dule nabio komplekse za vek i vekova, AMIN! Napred Srbija, nebitno dal smo cigani il grobari, bitno je da kidaju! Do kraja!

    0
    0
    Odgovori
  2. hm

    kolko si ti izkompleksirano govno od coveka. jebo te markan. on nije ni b od bogdanovica! u odbrani je taraba u jednoj odbrani zardi po dvie licne greske! A bogdan nosi ovu ekipu. Zato idi leci se cigane!

    0
    0
    Odgovori
  3. Ti si opterecen licnim uspjehom kroz citavu karijeru,a da nisi oca bi poslusao kao sin….Djordjevicu Sasa….zato pusti Marka da bude jos veci jer on to i jeste…Gudura je rodjeni pobjednik,a ne Bogdano…prepotentni i iskompleksirani.Markane samo jako ti si rodjeni lider,a ovaj Dulov namatnuti…

    0
    0
    Odgovori
    • Brate jel ti vidis sta pises?pa kad bi cekali da guduric odluci utakmicu onda mozemo odmah kuci da se vratimo. Protiv rusije je pokazao da je kanta od igraca. Cuj njega guduric. Hhahahaa

      0
      0
      Odgovori
    • Glupane,da li je moguće da si toliko zaslepljen mržnjom prema Partizanu da trvdiš da je Gudurić pobednik a Bogdan iskompleksiran?Bolje se vuci u tu tvoju selendru iz koje vučeš te komplekse..Imbecilu musavi..

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter