0
Evrobasket 2022

FOTO: STARSPORT

ANDREJ VORONCEVIČ: O Srbiji i svom drugu Teu!

Objavljeno: 02.09.17 u 11:30

Košarkaši Srbije su juče savladali Letoniju 92:82, ali vremena za slavlje nema, već danas 16 časova ‘orlove’ čeka duel sa Rusijom.

‘Baćuške’ su sinoć u prepunoj dvorani savladale domaćina i tako istakle kandidaturu za sam vrh. Već danas je na programu derbi sa Srbijom, a za Novosti je govorio fenomenalni šuter Andrej Vorocevič.

– Nije bilo lako, navijači su bili bučni, a Osman sjajan. Ubacio nam je 28 poena. – Bili smo zbunjeni, izgubili 18 lopti, ali smo na kraju pokazali karakter – rekao je košarkaš CSKA iz Moskve, a onda se osvrnuo ka Srbiji:

– Srbija je igrala dobro protiv Letonije. Analiziraćemo greške i pripremiti se za tu utakmicu – kaže doskorašnji saigrač Miloša Teodosića u CSKA. – Teo je lider, ali ne mogu da kažem da vaš tim bez njega igra lošije. Igrači su više okrenuti jedan drugom. Želim mom prijatelju Teu dobro zdravlje i odličnu sezonu u NBA.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter