3
Košarka

FOTO: STARSPORT

PONOVO NEMA MESTA: Najtalentovaniji igrač Zvezde će igrati za FMP

Objavljeno: 31.08.17 u 13:30

Ni dolaskom Dušana Alimpijevića za ovog momka se neće napraviti mesto u timu Crvene zvezde.

Kao što je to bio slučaj i ranijeada je trener bio Dejan Radonjić.

Jedan od najtalentovanijih igrača koje je Zvezda imala poslednjih godina, Boriša Simanić, ni ove sezone neće imati šansu u prvom timu šampiona Jadrana. On je poslat na kaljenje u redove Pantera koji su dobili ozbiljno pojačanje.

Simanić sa crveno-belima ima još tri godine ugovora tako da će u budućnosti sasvim sigurno predstavljati opciju, ukoliko se ne odluči za odlazak pre toga. Mesta u timu nema ni za Petra Rakićevića koji će takođe uskoro biti u novoj sredini.

FOTO: STARSPORT
0
0

3 Komentara

  1. strasno je sta rade simanicu da sam na njegovo mesto otisao bih iz zvezde pa ljudi zarje moguce da za najtalentovanijeg igraca nema mesta a decko moze da odigra mnogo bolje nego se u trenutku trazi od njega….

    0
    0
    Odgovori
    • Radonjic je procenio igraca i verovatno nije pogresio. Simanic je talentovan ali malodusan, ne bori se za svoje mesto u timu vec smatra da talentom sve zasluzuje. Sa takvim stavom ništa neće uraditi u karijeri.

      0
      0
      Odgovori
    • Decko ne moze da prati pripreme, nije dovoljno spreman. Kad god je dobijao sansu delovalo je ko da ga neko silom tera da igra. Bez imalo volje, truda. Vidite Dobrica koji kida na terenu za sansu da igra i Simanica koji je apsolutno nezainteresovan. Cudo me da ranije nije prebacen u Fmp.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter