3
Evrobasket 2022

FOTO: STARSPORT

MAČVAN ŽESTOKO PRED EP: Pratite nas kao luzere, stvarno mi nije jasno

Objavljeno: 30.08.17 u 22:50

Košarkaška reprezentacija naše zemlje stigla je u Istanbul gde će igrati mečeve svoje grupe na Eurobasketu.

U ‘Fenerbahče Areni’ je odrađen i prvi trening pred početak Evropskog prvenstva.

Ono što će ostati upečatljivo u ovom danu kada je naš nacionalni tim otišao na Eurobasket jeste izjava kapitena reprezentacije, Milana Mačvana, koji je rekao da reprezentativci ne zaslužuju takav status u domaćim medijima.

– Pratite nas kao luzere zato što su se ljudi ispovređivali. Stvarno mi to nije jasno. Ovo je najbolji tim koji trenutno imamo, tokom priprema smo izgubili samo jednu utakmicu, a trebalo je i nju da dobijemo. U poređenju sa sastavom iz Rija, izgubili smo sedmoricu igrača. Ali, ovo svakako nije B tim Srbije. Ovo je A tim, ovih 12 momaka je najbolje što trenutno imamo. Većina je u najboljim košarkaškim godinama, iza njih su odlične klupske sezone. Tu su i neki novi mladi igrači, koji imaju neverovatnu šansu. Nadam se da će je iskoristiti. Neće biti lako, iako u grupi nema atraktivnih protivnika, ali idemo kao optimisti, rekao je kapiten za Novosti.

0
0

3 Komentara

  1. …bravo KAPITENU SRBIJE !!! SAMO JAKO, SAMO HRABRO, KAO STO STE I U KKP RADILI-BOGdan, MACVAN, KAPITENI LUCA I GAGI ……………………………..

    0
    0
    Odgovori
  2. Strašno ko je kapiten, pa on nije trebao da bude pozvan i ovo nije najbolja ekipa? Jer da nisu igrali u partizanu neki igrači nebi bili pozvani.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter