0
Evrobasket 2022

FOTO: STARSPORT

NEMA KRAJA PEHOVIMA: Đorđević sada zabrinut zbog povreda dvojice reprezentativaca

Objavljeno: 24.08.17 u 00:01

Reprezentacija Srbije je uspešno startovala na ‘Akropolis kupu’ u Atini pobedivši Italiju rezultatom 73:65.

Selektor Srbije Aleksandar Đorđević istakao je da je njegova ekipa dobro odgovorila na agresivnu igru “azura”.

– Više nema prijateljskih utakmica, jer kako se bliži Prvenstvo, sve reprezentacije i u pripremnim mečevima žele da pobeđuju. Bila je ovo veoma jaka, fizički zahtevna utakmica u kojoj su Italijani 30 minuta prikazali zavidnu snagu i čvrstinu. Mi smo dobro odgovorili na takvu igru, pojačali agresivnost u odbrani i na kraju pobedili. Nije mi se dopalo kako smo lako dozvolili Italiji da napravi seriju 9:0 u trećoj četvrtini, ali je dobro što smo na tu situaciju brzo i efikasno odreagovali. Boban Marjanović je danas odigrao, verovatno, najbolju utakmicu u pripremnom periodu.

Selektor ‘orlova’ je govorio i o zdravstvenim problemima reprezentativaca.

-U timu nije bilo Kalinića, koji juče nije trenirao zbog problema sa leđima i Lazića koga muči povreda ramena. Imamo zdravstvenih problema, ali moramo da prihvatimo situaciju i nastavimo da se spremamo i radimo, jer je Šampionat sve bliže, rekao je Đorđević, a preneo sajt KSS.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter