3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Crvena zvezda

FELDIN U BEOGRADU: Uzbuđen sam zbog Zvezde i neverovatnih navijača

Objavljeno: 15.08.17 u 21:12

Džejms Feldin danas je doputovao u Beograd, a novi košarkaš Crvene zvezde bi u sredu trebalo da obavi sva neophodna testiranja, nakon čega će biti na raspolaganju Dušanu Alimpijeviću.

Njega je na aerodromu „Nikola Tesla“ dočekao direktor Zvezde Davor Ristović, a Amerikanac nije čekao sa pitanjima:

Kako napreduju treninzi? Kako izgleda tim?, bilo je prvo što je pitao novi bek crveno-belih.

Potom je dao izjavu za zvanični sajt kluba:

– Let je prošao sjajno. Morao sam malo da pričekam stvari jer sam ih baš puno poneo, rekao je raspoloženi Feldin, koji je potom u istom duhu nastavio:

Veoma sam uzbuđen što sam došao u Crvenu zvezdu. Već imam iza sebe osam godina iskustva u evropskoj košarci i spreman sam za sledeći korak. Istraživao sam o Beogradu, a o navijačima već puno znam i biće sjajno igrati uz takvu podršku. Biću u potpunosti u službi tima i daću sve od sebe, zato sam ovde. Očekuje nas veoma uzbudljiva sezona.

Posebnu pažnju posvetio je navijačima:

– Neverovatno je igrati košarku u atmosferi kakvu prave Zvezdini navijači. To su sigurno najbolji navijači u Evropi. Uzbuđen sam što ću svake nedelje igrati u takvoj atmosferi, zaključio je Feldin.

 

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter