1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

AMERIKANAC NA MALOM KALEMEGDANU: Zvezdaši, Džejms Feldin je stigao u Beograd! (FOTO)

Objavljeno: 15.08.17 u 18:37

Najveće pojačanje Crvene zvezde do sada Amerikanac Džejms Feldin stigao je danas u Beograd gde su ga sačekali predstavnici kluba.

Bivši košarkaš Panatinaikosa potpisao je dvogodišnji ugovor s crveno-belima, a u sredu posle obavljenih lekarskih pregleda priključiće se ekipi, koja je pripreme započela 7. avgusta.

Uzbuđen sam što sam napravio veliki korak u mojoj karijeri. Dolazim u klub sa dugom istorijom i jedva čekam da zaigram. Igraću pred sjajnim navijačima i u vreloj atmosferi, što sam već iskusio u OAKA dvorani. Drago mi je što im priliku da vidim razliku između dve zemlje, Panatinaikosa i Zvezde, u lepom gradu – rekao je Džejms Feldin, a prenosi grčki Novasport. 

 

@kingjf4 is in Belgrade 🔴⚪️ #kkcz #Zvezdas #WeAreTheTeam

A post shared by KK Crvena zvezda mts (@crvenazvezdakk) on

Amerikanac je u Evropu stigao 2010, a osim za Panatinaikos igrao je još za Breogan, Fuenlabradu i Kantu, a kratko je bio i u Portoriku. Feldin je prošle sezone prosečno beležio 6,7 poena, dve asistencije i 1,6 skokova po meču u Evroligi.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter