0
Evrobasket 2022

SRBIJU OČEKUJE JAK TURNIR: Izabranici Bogdana Tanjevića spremni za ‘Trofej Beograda’

Objavljeno: 10.08.17 u 22:17

Pripreme košarkaške reprezentacije Crne Gore na Zlatiboru su završene, a izabranici Bogana Tanjevića će od petka do nedelje učestvovati na „Trofeju Beograda“.

Protivnici Crne Gore na pripremnom turniru u Beogradu biće reprezentacije Srbije i Grčke.

Selektor Bogdan Tanjević za predstojeći turnir računa na sledeće igrače: Tajris Rajs, Nikola Ivanović, Džavont Grin, Milutin Đukanović, Nikola Pavlićević, Suad Šehović, Nemanja Vranješ, Vladimir Mihailović, Nemanja Đurišić, Dino Radončić, Marko Todorović, Danilo Nikolić, Bojan Dubljević, Nikola Vučević i Filip Barović.

Nemanja Đurišić je dve sezone proveo u Poljskoj gde je osvojio dve duple krune sa Zelenom Gorom.

Na pripremama na Zlatiboru sve je proteklo u najboljem redu. Istina, nije sve bilo idealno zbog velikih vrućina, ali kao i svake godine imali smo sjajne uslove za rad i to smo iskoristili na najbolji mogući način da se kvalitetno spremimo za ono što nas očekuje, a to su turniri u Beogradu, Tuluzu i Istanbulu. Radili smo veoma naporno i pametno, tako da u kompletnom sastavu i spremni dočekujemo predstojeći takmičarski deo. U Beogradu ćemo odmeriti snage protiv selekcije koje spadaju u sam vrh evropske i svetske košarke. Dueli protiv Grčke i Srbije će nam pokazati gde smo trenutno kada je forma u pitanju i na kojim segmentima treba da radimo u narednom periodu. Ljubitelji košarke će moći da uživaju u lepim mečevima. Okršaji sa jakim rivalima su pravi način da u željenoj formi dočekamo start Evropskog šampionata  – rekao je za sajt KSCG igrač nemačkog Telekom Bona Nemanja Đurišić.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter