0
Evrobasket 2022

FOTO: STARSPORT

NOVI PEH: Povredio se najbolji košarkaš našeg rivala na Eurobasketu

Objavljeno: 10.08.17 u 18:29

Reprezentacija Španije je ostala bez Serhija Ljulja koji će zbog povrede ligamenata propustiti predstojeće Evropsko prvenstvo, a maler je zadesio i reprezentaciju Rusije.

Selektor Rusije Sergej Bazarevič jedno vreme neće moći da računa na trenutno prvu zvezdu ‘zbornaja komande’ Alekseja Šveda. Košarkaš Himkija će zbog povrede propustiti pripremni turnir u Kazanju.

Rusija će u petak na turniru u Kazanju odmeriti snage sa Mađarskom.

Selektor Rusije Sergej Bazarevič je doneo odluku da pred put u Kazanj skrati spisak, a pripreme za Evropsko prvenstvo ne nastavljaju Vjačeslav Zajcev i Anton Puškov. U Kazanj putuju: Semjon Antonov, Jevgenij Baburin, Andrej Voroncevič, Andrej Zubkov, Vladimir Ivlev, Stanislav Ilnicki, Maksim Koljuškin, Dmitri Kulagin, Mihail Kulagin, Nikita Kurbanov, Timofej Mozgov, Vladislav Truškin, Vitalij Fridzon i Dmitri Hvastov.

Rusija će na Evropskom prvenstvu koje počinje 31. avgusta biti u grupi sa Srbijom, Velikom Britanijom, Turskom i Belgijom, dok će Izrael igrati sa Ukrajinom, Litvanijom, Gruzijom, Italijom i Nemačkom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter