1
Košarka

FOTO: KK PARTIZAN

NAKON TRANSFERA: Evo šta je Aranitović rekao po prelasku u Partizan, svideće se navijačima

Objavljeno: 09.08.17 u 14:50

Crno-beli su od danas jači za jednog od najtalentovanijih srpskih košarkaša čiji su potpun razvoj sputale mnogobrojne, teške povrede.

Aleksandar Aranitović je sa Partizanom potpisao trogodišnji ugovor nakon što je prethodno raskinuo saradnju sa Crvenom zvezdom.

Crveno-beli su ulagali mnogo nade u ovog igrača, ali su se ipak isprečile povrede kako bi ih on ostvario. Bio je na pozajmicama u Megi i FMP-u, ali nije išlo. Od danas je Aranitović novi košarkaš Partizana, ekipe za koju je nekada igrao njegov stariji brat Petar.

Ono što će se navijačim dodatno svideti jeste to što je Aleksandar Aranitović rekao u izjavi za klupski sajt, a tiče se njegovog oporavka od povrede:

– U Partizan dolazim u potpunosti oporavljen nakon povrede i spreman da se uz dobar rad vratim na teren. Velika mi je čast što sam u prilici da radim sa trenerom Nikolićem i nadam se da ću ukazano poverenje opravdati na pravi način, izjavio je Aranitović.

Pre njega, tim Miroslava Nikolića su pojačali Obrad Tomić, Džejmi Skin i Ijan Bejker.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter