0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

DŽEJMS FELDIN: Bilo je čudnih rekacija navijača PAO-a na dres Crvene zvezde! (FOTO)

Objavljeno: 09.08.17 u 13:05

Džejms Feldin napustio je Panatinaikos i preselio se u Crvenu zvezdu, kako kaže napravio je veliki korak u karijeri, iako se sa tim ne slažu pristalice njegovog bivšeg kluba.

Amerikanac koji igra za Dominikansku republiku je bio jasan, Crvena zvezda je korak više u karijeri, klub sa tradicijom i sjajnim navijačima.

– Uzbuđen sam što sam napravio veliki korak u mojoj karijeri. Dolazim u klub sa dugom istorijom i jedva čekam da zaigram. Igraću pred sjajnim navijačima i u vreloj atmosferi, što sam već iskusio u OAKA dvorani. Drago mi je što im priliku da vidim razliku između dve zemlje, Panatinaikosa i Zvezde, u lepom gradu – rekao je za Novasport, Feldin.

On je istakao da su pojedini navijači negodovali zbog toga što oblači dres kluba koji ‘pobratim’ sa mrskim Olimpijakosom i istakao da nije bilo sukoba sa upravom ili trenerom.

– Mnogo sam poruka dobio na društvenim mrežama, bilo mi je i čudno kada sam sliku sa dresom Crvene zvezde stavio na Instagram. Sve je to deo posla, moraju da razumeju navijači Panatinaikosa kada dođem u Atinu. Odluku sam doneo zbog moje budućnosti. Ne mogu osećanja da stavim ispred moje budućnosti – rekao je Feldin i dodao:

– Imao sam neke loše igre, bilo je mnogo priča o meni, ali to nema nikakve veze sa predsednikom ili trenerom – istakao je novi igrač Crvene zvezde.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter