0
Evrobasket 2022

FOTO: STARSPORT

NE ŠTIMA BEZ NBA ZVEZDA: Rival Srbije na Eurobasketu poražen od Gruzije

Objavljeno: 04.08.17 u 22:52

Reprezentacija Letonije je u sklopu pripema za predstojeće Evropsko prvenstvo igrala prijateljski meč protiv Gruzije i izgubila je rezultatom 73 – 69 .

Letonci su i ovaj put igrali bez dve najveće zvezde tima, Davisa Bertansa i Kristapsa Porzingisa, što je reprezentacija Gruzije iskoristila i slavila u meču igranom u litvanskoj Klapiedi.

Najefikasniji u redovima Gruzije bio je novi košarkaš Unikahe Šermadini koji je ostvario dabl-dabl učinak. Gruzijski centar je zabeležio 20 poena i 13 skokova, a imao je i tri asistencije. Tornike Šengelija je dodao 14 poena. Gruzijci su igrali bez NBA igrača Zaze Pačulije.

U redovima Letonije istakao se novi košarkaš Armanija Dairis Bertans koji je postigao 23 poena, a pratio ga je Kristaps Janičenoks sa 11 poena.

Letonija će na Eurobasketu (31. avgusta do 17. septembra) igrati u grupi sa Belgijom, Velikom Britanijom, Rusijom, Srbijom i domaćinom Turskom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter