0
Košarka

FOTO: STARSPORT

SENIORI DOBILI STUDENTE: Odlična partija Jovića, ali i Marka Tejića

Objavljeno: 02.08.17 u 21:50

U okviru priprema za Eurobasket, košarkaška reprezentacija je odigrala prvi pripremni duel.

Kako to tradicija nalaže, prva provera je bila i ovaj put rezervisana za univerzitetsku reprezentaciju.

‘Dvorana sporta’ u Kraljevu je položila ispit, do poslednjeg mesta ispunjene tribine navijača koji su pozdravili svoje miljenike. Danas su van stroja zbog oporavka od povreda bili Raduljica i Nedović, dok je pošteđen bio i Teodosić.

Kako to i obučno biva u ovom delu priprema, nismo videli preterano lepu košarku, većina akcija se svodila na završavanje šutom, bez uigranih akcija. Debitovao je u srpskom dresu i Branko Lazić koji je odigrao 11 minuta danas i upisao četiri poena.

Nosioci igre što se seniorskog tima tiče bili su Jović, Gudurić i Bogdanović. Novi bek Sakramenta je ubacio osam poena i imao šest asistencija, Gudurić je postigao 10, a Jović jedan poen više. Na drugoj strani je odličan bio Marko Tejić koji je postigao 13 poena.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

SRBIJA – UNIVERZITETSKA REPREZENTACIJA SRBIJE 77:54
(14:14, 20:16, 22:12, 21:12)

Dvorana: Ribnica.
Gledalaca: Preko 3.500
Sudije: Maričić, Stefanović, Dimovski.

SRBIJA: Mačvan 8, Bogdanović 8, Kalinić 5, Lučić 5, Birčević 5, Štimac 4, Lazić 4, Micić 3, Gudurić 10, Jović 11, Kuzmić 1, Marjanović 8.

UNIVERZITETSKA REPREZENTACIJA: Jovanović 4, Šarenac 6, Nenadić 2, Pavlović 6, Nikolić 2, Đoković 11, Vraneš 4, Brkić 2, Matić, Veljković 2, Tejić 13.

[/stextbox]

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter