2
Košarka

POVREDE KROJE TIM: Osim Simonovića i Nedovića, još jedan važan igrač propušta prvu proveru ‘orlova’

Objavljeno: 02.08.17 u 11:04

Košarkaška reprezentacija Srbije večeras igra prvi kontrolni meč u pripremama za Eurobasket, ali neće biti kompletna.

Rival će biti Univerzitetska reprezentacija Srbije, odnosno, kako to selektor Aleksandar Đorđević voli da kaže, ‘B’ tim Srbije. Meč se igra od 19 časova u Kraljevu.

Kao što je pre par dana na Kopaoniku rekao novinarima, ‘Sale nacionale’ ima problema sa manjim povredama igrača i zbog toga će trojica propustiti večerašnju prvu proveru od početka priprema.

Pored poznate povrede Marka Simonovića koji će najverovatnije i prvi otpasti sa spiska zbog povrede palca desne ruke, zatim i Nemanje Nedovića koji se takođe pojavio sa zavijenom rukom, večeras na parketu neće biti ni Miroslava Raduljice.

FOTO: fiba.com

Srećom, ne radi se o težim povredama, Raduljica će zbog povrede kolena odsustvati tek dva-tri dana, dok bi Nedović zbog rehabilitacije ramena trebalo da se vrati u trening za maksimum desetak dana.

Podsetimo, ni ‘B’ tim Srbije neće biti kompletan i onakav kakvog ga je zamislio Đorđević, pošto su mnogi igrači otkazali učešće u ovoj reprezentativnoj akciji.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter