1
Košarka

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

NOVA OZBILJNA POJAČANJA: Feldin stiže do petka, na Zvezdinom radaru poznati centar iz NBA! (FOTO)

Objavljeno: 01.08.17 u 23:20

Sasvim je izvesno da će crveno-beli dobiti pojačanje u vidu Džejmsa Feldina koji bi ove nedelje trebalo da stigne u Beograd.

Ali to nije sve, pošto tim sa ‘Malog Kalemegdana’ želi da se dodatno pojača na ‘petici’.

Kako HotSport saznaje, prvi pik je za to trenutno Salah Mežri, Tunižanin kojeg je košarkaška javnost upoznala u dresu Real Madrida, da bi potom prešao u redove Dalas Maveriksa. On se našao na radaru crveno-belih nakon što je Zvezda odustala od Koltona Ajversona.

Centar iz Tunisa je igrao još za Teksas Legende, tim Dalasa u Razvojnoj NBA ligi, kao i za Obradorio i Antverp.

Za razliku od njega, Feldin je po svemu sudeći već dogovorio saradnju sa prvakom Jadrana i do petka će se priključiti Crvenoj zvezdi.

On je proteklu sezonu završio u Panatinaikosu koji je računa ozbiljnije više na njega, a prethodno je igrao za Kantu i Fuenlabradu u Evropi.

Crvenu zvezdu je danas pojačao Nikola Radičević, a pre njega Stefan Janković, Nikola Jovanović i Marko Kešelj.

FOTO: STARSPORT
0
0

1 Komentara

  1. Dok Zvezda juri teskom mukom kosarkase iz Tunisa i drugih kosarkaskih velesila, drzavno mezimce koje kao grca u dugovima ce opet imati ekipu skuplju od polovine evroligaskih…samo da se ne osete ugrozenim zagrebacki mrzitelji Zvezde!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter