0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

U ZAGREBU SE NE ŠALE: Amerikanac koji je dve godine igrao za CSKA prelazi u Cedevitu!

Objavljeno: 30.07.17 u 11:44

Crvena zvezda i Partizan će imati ozbiljnog rivala u borbi za titulu na Jadranu, a bogami Cedevita preti i u Evrokupu, novac se ne žali u Zagrebu.

Cedevita se ne šali. Želi da skine sa trona Crvenu zvezdu. Da bi to učinila mora ozbiljno da se pojača. Posle Ivana Ramljaka i Roka Leinja Ukića, Zagrepčani su na korak od dovođenja evropske zvezde.

Naime, kako prenosi Sportando, koji je javio za Koltona Ajversona i Crvenu zvezdu, Cedevita pregovara sa bivšim krilom CSKA iz Moskve i Panatinaikosa Demetrisom Nikolsom.

Amerikanac ima iskustvo igranja u NBA ligi, jer je nastupao za Klivlend, Čikago, Njujork Nikse, Gravlen, Šole, Metros de Santjago, Suks Fals, Kapitanes de Arkibo, Kransa krila, CSKA i Panatinakos. U dresu grčkog šampiona se nije naigrao prošle sezone, beležio je u Evroligi 3,8 poena po meču i 1,8 skokova. Ipak, kod ‘armejaca’ je bio puška ubojita…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter