4
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

BLOKADA: Slovenac traži pare od Partizana!

Objavljeno: 29.07.17 u 14:11

Finansijski problemi za Partizan se nastavljaju, a crno-beli bi mogli da dobiju blokadu registracije novih igrača, na osnovu tužbe bivših koji traže svoj novac.

Crno-beli maju finansijskih problema. Pritisnuti su dugovanjima prema bivšim igračima kluba, a jedan od njih je Edo Murić, koji je odlučio da svoj novac potraži preko suda. Presuda je stigla i Partizan je sada dužan da isplati Slovenca.

Reč je o dugu od 150 hiljada evra, što je veliki udarac za praznu kasu. Sada je na upravi kluba da pronađe način da ispalti bivšeg beka, inače sledi blokada od strane FIBA.

Edo Murić je dve godine nosio dres Partizana,od prošlog leta je član turskog Banvita.

0
0

4 Komentara

    • Црни, Петре… ајде мало, синко, учи, студирај, плати пиће жени, троши пензију… мало си ми, некако, дежуран на нашим вијестима.

      0
      0
      Odgovori
      • Vi glodari cete nekom da kazete da je nepismen, ceo svet vam se smeje za ispade na transparentima…Nemojte da mesate izostavljeno slovo sa vasim slovnim greskama( mesanje cirilice i latinice, pogresno pisanih Engleskih reci…) smesni ste najstrasnije…

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter