0
AdmiralBet ABA Liga

KRAJ SAGE: Zvezda odblokirana od strane FIBA

Objavljeno: 27.07.17 u 11:50

FIBA je obavestila Crvenu zvezdu da joj je blokada BAT skinuta i da sada može da registruje nove igrače, sada se očekuje dolazak pojačanja.

Crvena zvezda se javnosti oglasila saopštenjem za javnost koje mi prenosimo u celosti bez lekture:

KK Crvena zvezda mts obaveštava javnost, da je u četvrtak 27.jula 2017.godine dobila pismo FIBA i čelnika te organizacije Patrika Baumana, u kome smo i zvanično obavešteni da je KK Crvena zvezda mts skinuta sa liste klubova (BAT) kojima je zabranjeno dovođenje igrača.

– Poštovani, ovim potvrđujemo prijem potvrde da je izvršena uplata, čime je ispoštovana procedura kako bi se klubu ukinuo BAT. Kao rezultat toga, FIBA skida KK Crvena zvezda mts sa liste klubova kojima je zabranjeno da registruju nove igrače, što je i obrazloženo u članu 3-335 FIBA propisa. Molimo Vas da primate k znanju da je kopija ovog dopisa poslata i u Vaš nacionalni savez, kao i u regionalnu kancelariju FIBA, kako bi ova odluka što pre stupila na snagu.Zahvaljujemo Vam se na saradnji u ovom slučaju.

Generalni sekretar FIBA
Patrik Bauman

KK Crvena zvezda mts sa zadovoljstvom konstatuje da je FIBA konačno pokazala ekspeditivnost, i brzo reagovala na dopis i apel kluba, nakon isplaćene poslednje rate Izraelcu Galu Mekelu, koja je izvršena u sredu 26.jula.

Ovim je uklonjena i poslednja prepreka da KK Crvena zvezda mts nastavi sa planiranim aktivnostima tokom prelaznog roka, a o narednim potezima kluba na tom polju, javost će biti obaveštena blagovremeno – stoji u saopštenju KK Crvena zvezda.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter