1
Evrobasket 2022

FOTO: STARSPORT

ŠOK ZA ŠPANIJU: Na Eurobasket bez NBA zvezde?

Objavljeno: 26.07.17 u 19:43

Jedan od najboljih španskih košarkaša današnjice i NBA zvezda najveorvatnije neće igrati na Eurobasketu, iako ima veliku želju da obuče dres nacionalnog tima.

Nikola Mirotić je rekao da je tu za nacionalni tim i da mu je želja da učestvuje u odbrani evropskog trona. Ipak, Čikago Bulsi su protiv i pokušavaju da nagovore krilnog centra da odustane od nastupa za ‘crvenu furiju’.

To bi mogao da bude veliki problem sa Serđa Skarijola, jer je zbog uloge Mirotića u timu izsotavio da pozove Serža Ibaku. Ako Čikago ubedi Crnogorca da ne igra ne Eurobasketu, onda bi zamene bili Pijer Oriola ili Ilimane Diop. Nema sumnje da bi Španija u tom slučaju bila veoma oslabljena.

Izgleda da Nikola Jokić neće biti jedini NBA igrač kom je klub sugerisao da na igra na Evropskom prvenstvu.

0
0

1 Komentara

  1. A čemu mesto ovoj poslednjoj rečenici u šturo napisanom proglasu o dotičnom igraču?? Koja poenta,al’ da uzmemo u obzir to da MIško Ražnatović nije skrojio ovaj odeljak u nameri kako bi zamazao oči i stišao tu buru oko Jokića??

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter