1
Košarka

FOTO: STARSPORT

UDARNA VEST: Partizan ‘uzima’ Zvezdi jednog od najvećih talenata srpske košarke?! (FOTO)

Objavljeno: 20.07.17 u 16:17

Iako se za ovog momka često pisalo da će biti budućnost tima sa ‘Malog Kalemegdana’, uskoro bi mogao da obuče crno-beli dres.

Kako ‘Novosti’ saznaju, Aleksandar Aranitović je blizu dogovora sa Partizanom.

Mladi reprezentativac Srbije bi uskoro mogao da zaigra za ekipu Miroslava Nikolića koji je nedavno potpisao ugovor sa crno-belima i već aktivno krenuo u formiranje ekipe za iduću sezonu. Velika želja jeste Arantiović koji je po navodima ovog izvora, blizu dolaska u Partizan.

Karijeru mlađeg Aranitovića je omeo veliki broj teških povreda. Radi se o izuzetno talentovanom košarkašu do kojeg je uspela da dođe Crvena zvezda tokom juniorskih dana, projektovanom da siugrno nakon nekoliko sezona bude deo najjače ekipe crveno-belih.

Ipak, učestale povrede su ga odvajale od parketa, otišao je na pozajmicu u Megu gde je ponovo pokidao ligamente. Košarkaški bi Aranitović mogao da se vrati u klubu za koji je ranije igrao i njegov stariji brat, Petar.

Aleksandar Aranitović se povredio početkom prošle godine i propustio kraj sezone 2015/16, a potom obnovio povredu i nije igrao celo prethodno prvenstvo.

FOTO: STARSPORT
0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter