0
Evrobasket 2022

FOTO: STARSPORT

BRILIJANTNI ŠTIMAC: Nova sjajna izjava centra o reprezentaciji

Objavljeno: 20.07.17 u 17:40

U poslednjih nekoliko akcija nacionalnog tima, najveće probleme je selektor imao sa centarskom linijom.

Otkazi i povrede su razlog za to, a čovek koji se uvek odazove i doprinese igrama svoje zemlje jeste Vladimir Štimac.

Nekadašnji centar Crvene zvezde je imao sjajnu sezonu sa u Bešiktašu, bio je jedan od najboljih igrača turskog kluba i zaslužio interesovanje mnogih evropskih velikana, među kojima je i Efes koji po navodima turskih medija želi da angažuje Srbina.

Ipak, Štimac je mislima trenutno najviše usmeren ka nacionalnom dresu i obavezama koje ga sa reprezentacijom očekuju u narednom periodu. Srbija je jedan od favorita na prvenstvu Evrope koje počinje poslednjeg dana sledećeg meseca, a kao najvećeg rivala u grupi, Štimac vidi, naravno, Tursku.

– Ne znam šta je umor, to ne postoji. Spreman sam za rad. Očekivanja su uvek najviša s rperezentacijom, to ne skrivamo. Tri godine smo u vrhu i gledamo tu da ostanemo. Tri godine smo zajedno i to je naša najveća prednost. Mi smo jedna velika porodica. Ovde su sjajni ljudi. Više smo se okupili da se družimo, nego kao nešto da igramo, iako ćemo to itekako raditi, izjavio je Štimac.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter