1
Evrobasket 2022

FOTO: kss.rs

SRPSKE ATRAKCIJE: Boriša Simanić je ‘lomio obruče’, Vanja Marinković bio neuhvatljiv (VIDEO)

Objavljeno: 18.07.17 u 11:32

Iako je mlada košarkaška reprezentacija Srbije poražena od Španije u trećem kolu grupe D na Eurobasketu, videli smo nekoliko sjajnih poteza srpskih nada.

Srbija je imala prednost nad Špancima sredinom treće četvrtine, ali ju je ispustila i na kraju u neizvesnoj završnici poražena rezultatom 88:87. Bio je to prvi poraz na šampionatu, pa će sa drugog mesta u osminu finala na megdan Ukrajini.

Međutim, i pored poraza, videli smo nekoliko sjajnih poteza naših najvećih uzdanica. Najefikasniji na meču bio je Vanja Marinković, koji je ubacio 16 poena i u nekoliko navrata bio ‘motor’ tima Vladimira Đokića.

(Izvor: youtube / Branislav Šormaz)

Osim košarkaša Partizana, i prvotimac Crvene zvezde Boriša Simanić je imao zapaženu rolu. Posebno zbog nekoliko atraktivnih zakucavanja kojima je podizao na noge kompletnu klupu ‘orlova’.

Pogledajte ta ‘kucanja’, uz naravno, njegovo veliko oružje, odličan šut za tri poena.

(Izvor: youtube / Branislav Šormaz)

0
0

1 Komentara

  1. Млади су играчи, а у великим клубовима вазда притисак и то ломи.. После кажу: велики таленат ал није ништа направио..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter