1
Košarka

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

SJAJNA VEST ZA KRAJ DANA: Još jedan Srbin zvanično u NBA ligi! (FOTO)

Objavljeno: 18.07.17 u 00:17

Dileme više nema, stigla je i zvanična potvrda – dobili smo još jednog Srbina u najjačoj ligi na svetu!

Majk Konli, Mark Gasol, Čendler Parsons, Tajrik Evans… To će biti novi društvo u timu Radeta Zagorca, doskorašnjeg košarkaša Mega Leksa, a od danas novog igrača Memfis Grizlisa.

Posle nastupa u Letnjoj ligi i višegodišnjeg dokazivanja ovoj NBA franšizi, uspeo je da se izbori za ugovor u najjačoj ligi na svetu.

To je ozvaničeno na klupskom sajtu i društvenim mrežama, ali detalji ugovora nisu obelodanjeni, a takav način poslovanja se inače praktikuje u Memfisu.

Tamo je objavljena i kraća istorija dosadašnje karijere Zagorca, svi njegovi pojedinačni i klupski uspesi u Megi i domaćim takmičenjima. Zanimljivo, navedeno je i kako se pravilno izgovara njegovo ime i prezime: RAH-day ZAH-go-rahtz.

Tako smo posle Bobana Marjanovića, Nemanje Bjelice i Nikole Jokića, zatim i Miloša Teodosića i Bogdana Bogdanovića dobili novog Srbina – Radeta Zagorca. Čeka se i Nikola Milutinov, te nema sumnje da će ovdašnjim ljubiteljima košarke biti itekako zanimljiva predstojeća sezona.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter