0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

DEMANT: Bio viđen u drugom dresu, nakon preokreta – ostaje u Zvezdi! (FOTO)

Objavljeno: 15.07.17 u 20:26

Danas je objavljena vest da će Boriša Simanić napustiti Crvenu zvezdu i naredne sezone igrati u Mega Bemaksu kao pozajmljen igrač, ali je ubrzo usledio demant.

Miško Ražnatović, prvi čovek Mega Bemaksa, na Tviteru je objavio da od toga nema ništa:

Da li to znači da će Simanić dobiti veću ulogu u Zvezdi, ili će uslediti definitivan rastanak crveno-belih i mladog krilnog centra koji nije uspeo da se izbori za ozbiljniju ulogu u timu, ostaje nam da sačekamo.

On je prošle sezone u Evroligi odigrao samo tri meča, uz ukupno 16:50 minuta na parketu, i za to vreme je ubacio dva poena, imao tri skoka, od čega jedan u napadu, jednu asistenciju i dve blokade. U ABA ligi je na 12 mečeva igrao u proseku nešto manje od sedam minuta, imao 2,9 poena i 1,3 skoka po meču.

Na njegovoj poziciji Zvezda će, ako ne bude nekih nepredviđenih događaja, imati Džonu Boldena, a kako se očekuje da u Zvezdu dođe kompletan novi tim, čini se da je pred Simanićem veoma težak zadatak da se izbori za ozbiljniju ulogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter