0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

STEFAN JOVIĆ U MINHENU: Emotivna poruka za navijače Zvezde (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 14.07.17 u 18:27

Stefan Jović je i zvanično novi košarkaš Bajerna iz Minhena, a doskorašnji plejmejker Crvene zvezde imao je poruku za sve koji vole crveno-bele.

Odlazim u Bajern nakon tri lepe, trofejne sezone u Crvenoj zvezdi. Osvojili smo sve, pamtiću titule,utakmice pred sjajnim navijačima i ponosan sam na sve sto smo svi zajedno uradili! Sada je vreme za novi izazov u mojoj karijeri, a to je odlazak u Bajern iz Minhena. Crveno-belima želim mnogo sreće, osvojenih pehara i uspeha, rekao je Jović, a preneo zvanični sajt kluba.

On je u Zvezdu stigao 2014. godine i u dresu tima sa Malog Kalemegdana odigrao je 193 meča, osvojio je tri titule šampiona, tri titule u ABA ligi i dva kupa Srbije, dok je proglašen za MVP-ja finala ABA lige 2016. godine protiv Mega Leksa.

Jović je u dresu Zvezde postigao još jedan neverovatan uspeh. Naime, tokom meča protiv Bajerna u Minhenu u okviru Evrolige oborio je rekord ovog takmičenja sa čak 19 asistencija.

A evo kako se snašao na predstavljanju u dresu bavarskog velikana, sa kojim je potpisao dvogodišnji ugovor:

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter