0
Košarka

FOTO: STARSPORT

ČOVIĆ PRED TV KAMERAMA: Potvrđeno koliko Zvezda dobija za Gudurića, pravi se novi tim

Objavljeno: 14.07.17 u 10:15

Sve veći broj igrača odlazi iz redova osvajača ‘triplete’ u protekloj sezoni.

Crvena zvezda je dokazala da u regionu ima najbolje igrače osvajanjem ABA lige, ali se taj tim polako rasipa.

To je izazvalo i zabrinutost među navijačima, ali poverenje ulivaju reči čelnika kluba da se radi na sastavljanju nove ekipe koja će u potpunosti odmeniti onu prošlogodišnju. Prvo i veliko pojačanje jeste Džona Bolden, Australijanac koji je prošle sezone nosio dres FMP-a.

Među poslednjima klub će napustiti Marko Gudurić i preći u Fenerbahče, za šta će šampion Evrope platiti i više nego dobru cenu koju je postavila Zvezda.

– Napustio nas je veliki broj igrača, što je bilo planski. Sada smo u procesu formiranja novog tima. Borićemo se da osvojimo sve tri krune, Kup Srbije, ABA ligu i domaću ligu. Odlazi nam i Gudurić, obeštećenje je milion evra i još 20 odsto kada bude odlazio iz Fenera, kazao je predsednik crveno-belih tokom gostovanja na ‘Pink’ televiziji.

Posle proslave na Kalemegdanu pobodom osvajanja Superlige, iz Crvene zvezde su otišli Luka Mitrović, Marko Simonović, Čarls Dženkins, Dion Tompson, Nejt Volters, Ognjen Kuzmić, Stefan Jović, kao i Marko Gudurić kojeg papirologija deli od promocije u Fenerbahčeu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter