3
Košarka

FOTO: STARSPORT

SVI ODLAZE, ALI ON OSTAJE: Ljubimac navijača Crvene zvezde potpisao novi ugovor! I ne samo to… (FOTO)

Objavljeno: 13.07.17 u 18:26

U danu kada su ekipu Crvene zvezde napustili Stefan Jović i, najverovatnije, Marko Gudurić, stiže jedna sjajna vest za sve kojima je crveno-bela boja pri srcu.

Jedan od najstandardnijih prvotimaca KK Crvena zvezda i igrač sa najdužim stažom u crveno-belom dresu, Branko Lazić, potpisao je u četvrtak novi dvogodišnji ugovor sa klubom!

Lazić je od 2011. godine, kada je postao prvotimac KK Crvena zvezda bio jedan od stubova i temelja napretka, i kasnijih uspeha kluba. Sa Crvenom zvezdom je osvojio 10 trofeja (3 titule prvaka Srbije, 3 titule prvaka ABA lige i 4 kupa Radivoja Koraća).

FOTO: STARSPORT

Takođe, u crveno-belom dresu je imao mnogo uspeha i u međunarodnim tamičenjima, igrao je polufinale Evrokupa, kao i četvrtfinale Evrolige u sezoni 2015-2016, a smatra se i jednim od najboljih defanzivaca Evrolige.

Branko Lazić je do sada odigrao u dresu Crvene zvezde čak 391 utakmicu, a od sledeće sezone imaće i još jednu veliku ulogu, pošto će biti i novi kapiten crveno-belih.

 

Објава коју дели davor (@davor_ristovic) дана

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter