2
Evroliga

FOTO: STARSPORT

GUDURIĆ U FENERU, PUNI SE ZVEZDINA KASA: Obradović spremio ogromno obeštećenje! (FOTO)

Objavljeno: 13.07.17 u 17:28

Crvena zvezda ostaje bez još jednog nosioca igre iz prošle sezone, ali će za to dobiti izuzetno veliko obeštećenje od šampiona Evrope.

Ono što se pre nekoliko dana spominjalo, danas je dobilo novu potvrdu, a zvaničnu očekujemo već za dan ili dva. Naime, Marko Gudurić napustiće Crvenu zvezdu i potpisati ugovor na 3+1 sa Fenerbahčeom.

Klub sa Malog Kalemegdana će na to ime dobiti obeštećenje od milion evra, prenosi ‘Eurohoops’, što će biti najveći prihod od igrača koji su napustili crveno-bele ovog leta.

Gudurić je već dve godine bio veoma zapažen u Evroligi, a prošle sezone je imao prosek od 7,8 poena, dve asistencije i dva skoka po meču.

Poznati novinar Dejvid Pik, čak je naveo da je cilj isti kao sa Bogdanom Bogdanovićem, odnosno, da u Marku Guduriću vide njegovog zamenika, nakon što je on otišao u Sakramento Kingse.

– Izvori mi govore da će Crvena zvezda predati Marka Gudurića Fenerbahčeu za milion evra, kako bi napravili novog Bogdana Bogdanovića – napisao je Pik.

0
0

2 Komentara

  1. Ma bravo,bravoooo….Zvezdoooo pa tako se sprema za EL sledece godine u BG.Igraci odlaze svi cute niko se ne oglasava.Prodajte jos i Nebojsu Ilica…..samo takooo idemooo

    0
    0
    Odgovori
    • Hoces ti da nadjes pare? Najlakse je sedeti za kompjuterom i filozofirati…
      Takvih inzenjera imamo za izvoz..Sve cepaci atoma i pljuvaci…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter