0
Evrobasket 2022

FOTO: STARSPORT

ULIVA STRAH U KOSTI: Ovako je prva zvezda Španije potvrdila učešće na Eurobasketu, a ni naš Teo ne zaostaje! (FOTO)

Objavljeno: 11.07.17 u 13:28

Možda se nekima neće dopasti način na koji je to učinio, međutim, činjenica je da će sa njim reprezentacija Španije biti najveći konkurent Srbiji na putu ka zlatu.

Ono što se nagađalo i pretpostavljalo, sada je dobilo svoju punu potvrdu – Pau Gasol će braniti boje reprezentacije Španije na Evropskom prvenstvu u septembru ove godine.

– Mogu da potvrdim svoje prisustvo u nacionalnom timu i nameru da nastavim da osvajam medalje i beležim uspehe sa svojom reprezentacijom – naglasio je Gasol.

Na prošlom Eurobasketu mnogi su mislili da će to biti poslednji nastup za nacionalni tim ‘furije’, ali se centar San Antonija ne predaje.

– Svaki turnir potencijalno može da bude poslednji i zato morate da date sve od sebe i da razmišljate u tom pravcu. Videćemo da li ću za dve godine biti deo tima na Mundobasketu – ostavlja nadu stariji od braće Gasol.

Sličnu jaku poruku sinoć je poslao i Miloš Teodosić, kapiten srpske reprezentacije, koji i uz objavu potpisa ugovora sa Los Anđeles Klipersima, nije mogao bez par reči o ‘orlovima’.

– Pre svega, hvala svim navijačima na interesovanju, posebno mojoj Srbiji. Kao što sam i želeo, napravio sam korak u karijeri ka NBA ligi. Postigao sam dogovor sa L. A. Klipersima, iako je bilo još nekoliko zainteresovanih klubova. Izabrao sam Kliperse jer mislim da je to najbolje za mene.

– Sada mi predstoji Evropsko prvenstvo sa Srbijom, a onda i dokazivanje u najjačoj ligi na svetu. Radujem se tome, volim izazove. Puno pozdrava svima i još jednom hvala na podršci! – napisao je Teo.

 

A post shared by Milos Teodosic (@milosteodosic4) on

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter