4
Košarka

FOTO: STARSPORT

VESTI SA ‘MALOG KALEMEGDANA’: Da li je ovo najveće ‘pojačanje’ Zvezde za Evroligu?!

Objavljeno: 09.07.17 u 10:50

Iako su se pojavile informacije da je odlazak izvestan, crveno-beli se nisu složili sa tim.
U narednih nekoliko dana će Crvena zvezda pokušati da zadrži Branka Lazića u timu.

Kako navijači komentarišu, ni mnogo bolji tim na papiru od prošlogodišnjeg ne bi igrao toliko dobro kao onaj koji je osvojio ‘tripletu’. Razlog za to je hemija, već nekoliko sezona je tim Zvezde bio na okupu i svake godine izgledao sve bolje.

To neće biti slučaj i u dolazećem šampionatu. Luka Mitrović je otišao u Bamberg, Čarls Dženkins u Himki, a Marko Simonović u Zenit. Najavljeni su i novi odlasci, kao što je Ognjen Kuzmić koji je blizu Španije. Pričalo se i o tome gde će Lazić posle Zvezde, ali izgleda da neće nigde.

Kako domaći mediji javljaju, Crvena zvezda je ponudila novi ugovor jednom od najpožrtvovanijih igrača ikada na ‘Malom Kalemegdanu’ koji ima želju da ostane u taboru crveno-belih, ali to nije presudno. U narednih nekoliko dana će se znati odluka popularnog ‘Lebranka‘.

FOTO: STARSPORT
0
0

4 Komentara

  1. „Jeste“ i zelllim mu da nekako, ponovo ‘uspe’, da dosegne rezultatski MAKSIMUM s’kk falsifikatom, a to je 9 „MESTO“ u EL .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
      • HAHHHHHHHHHHHHHPA MI SMO TO NESRECO OSVAJALI A VI SA SVIM TIM SILNIM MILIONIMA NE MOZETE PRVU FAZU DA PRODJETE NESRECO HAAAAAAAAAAAAAAAAA
        JOS MALO PA CE POCETI NOVA DOMINACIJA INSTITUCIJE SAMO STO CE OVAJ PUT TRAJATI ZAUVEK!

        0
        0
        Odgovori
        • AHAHAHAHAHAHAHAH… CUJ NAUCNIKA??? MILIONIMA……. VI STE GODINAMA IMALI MILIONE PA STE PRICALI DA VAM DRZAVA NE DAJE PARE NEGO DA SU ZASLUZNI VUJOSEVIC, NAVIJACI, MLADI IGRACI , MAGIJA.. EVO SAD VAM DRZAVA ZAVRNULA SLAVINU A VASA SPOSOBNA UPRAVA NE MOZE NI VRAPCA DA ZADRZI DVE SEZONE, GDE SU VAM SAD REZULTATI? IMATE I NAVIJACE I MLADE IGRACE, A GOSPODINA MAGICNOG STE NAJURILI, ENO GA POKUSAVA DA NAPLATI LJUBAV PREKO SUDA……..MA BAS STE MAGICNI, STVORENI ZA CIRKUS….

          0
          0

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter