4
Evrokup

FOTO: STARSPORT

VEST ‘BEZ KOSKE’: Partizan vraća najboljeg igrača KLS lige?

Objavljeno: 09.07.17 u 23:15

Poslednjih dana se mnogo spekuliše o tome ko bi mogao da pojača Partizan pred početak nove sezone, a ovo bi molgo da bude kapitalna investicija.

Novi trener Partizana Miroslav Muta Nikolić polako u glavi kocka tim za sledeću sezonu. Do sada je u tabor crno-belih stigao Australijanac Tom Vilson. Spekuliše se i o centru Obradu Tomiću, a danas se pojavilo novo ime.

Naime, portal Eurobasket piše da je meta Partizana Marko Čakarević. Igrač Dinamika ima sjajnu sezonu iza sebe, bio je MVP ligaškog dela Superlige Srbije sa 14 poena, sedam skokova i tri asistencije po meču.

FOTO: STARSPORT

Čakarević je u karijeri igrao za ASVEL, Pelister, Svislajon, Radnički Kragujevac  (kod Mute Nikolića), Metalac, Igokeu, Temišvar i Dinamik.

0
0

4 Komentara

  1. Nemojte njega molim Vas, bio je kod nad veze nije imao a tad smo ga doveli kao igraca koji je davao po 30 poena svaku utakmicu! Nevidjeni tremaros!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter