1
Evrobasket 2022

FOTO: STARSPORT

BRANKO LAZIĆ: Evo šta selektor Đorđević traži od mene…

Objavljeno: 09.07.17 u 23:55

‘Zvezdin specijalac’ Branko Lazić ima sezonu za pamćenje iza sebe, a sve je to krunisalo pozivom u reprezentaciju Srbije, gde će pokušati da se izbori za mesto pod suncem pred Eurobasket u Turskoj.

Branko Lazić kaže da nije bio iznenađen pozivom u reprezentaciju, jer se o tome mnogo govorilo u medijima, ali da je bio presrećan kada je dobio poziv od selekotra Aleksandra Đorđevića.

– Iznenađenje sigurno da nije bilo, mnogo dugo se pričalo o tome. Iskren da budem, i ja sam pao pod taj uticaj tih priča i očekivao da ću biti na spisku. Ipak, kada se to i dogodilo, bio sam presrećan. Sam taj poziv predstavlja jednu od najvećih nagrada za sve ove godine truda, rada, odricanja i svega ostalog – rekao je Lazić za Sportsk žurnal, a preneli su beogradski mediji.

Bek Crvene zvezde je objasnio i šta mu je legendarni Sale Nacionale rekao kada ga je pozvao.

– Objasnio mi je razloge zbog kojih se odlučio za mene i poručio da očekuje da isto te kvalitete pokažem u reprezentaciji. Svi dobro znaju šta su moji najjači aduti i zbog njih sam i dobio poziv. A, to su energija, odbrana, agresivnost – istakao je Branko Lazić i dodao:

– Trening praktično nisam ni prekidao. I na moru ću nastaviti sa tom praksom. Cilj mi je da do 20. jula i početka priprema budem što bolje spreman.

Aleksandar Đorđević je spisak od 17 imena saopštio, svi oni okupiće se na početku priprema 20. jula, a 12 momaka će naći svoje mesto u timu na Eurobasketu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter