0
Košarka

FOTO: STARSPORT

DRAGAN MILOSAVLJEVIĆ: Nemanja Nedović mi je puno pričao o Unikahi

Objavljeno: 04.07.17 u 16:34

Dragan Milosavljević vraća se u Evroligu na velika vrata. Posle Partizana, sada će je igrati u dresu Unikahe, zajedno sa još dvojicom srpskih košarkaša.

Kao što smo ranije objavili, Milosavljević je potpisao dvogodišnji ugovor sa Unikahom i igraće u Evroligi, obzirom da je španski klub prethodne sezone osvojio Evrokup.

– Mnogo sam srećan što sam došao u veliki klub, sa ogromnom tradicijom i što ću se takmičiti u dva najjača takmičenja u Evropi, španskom prvenstvu i Evroligi – bilo je prvo što je izjavio bivši kapiten Partizana.

O novom klubu mu je pričao kolega iz reprezentacije Srbije Nemanja Nedović.

– Grad je odličan, mnogo toga mi je pričao Nemanja Nedović i siguran sam da ću napredovati kod sjajnog trenera Plaze – rekao je Milosavljević za klupski sajt kluba iz Malage.

Milosavljević je u Unikahu stigao iz berlinske Albe gde je proveo dve sezone, a pre toga je nosio dres Partizana, kragujevačkog Radničkog i Napretka iz Kruševca.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter