5
Evroliga

FOTO: STARSPORT

LUKA MITROVIĆ PODIGAO VELIKU PRAŠINU: Izjava po dolasku u Bamberg koja će neće dopasti srpskoj publici!

Objavljeno: 01.07.17 u 20:10

Bivši kapiten Crvene zvezde je po dolasku u Bamberg dao jednu kontroverznu izjavu koja se sigurno neće dopasti ljubiteljima košarke u Srbiji.

Mitrović je sa šampionom Nemačke potpisao dvogodišnji ugovor, a u svom prvom obraćanju medijima u Bambergu je poslao poruku koja je na neki način uvredila košarkašku publiku u Srbiji.

– Pričao sam sa nekim saigračima koji su odigrali više utakmica od mene na terenu Bamberga. Svi su oduševljeni atmosferom, ne samo u dvorani, već i duhom grada. Grad je mnogo manji od Beograda, ali su svi ludi za košarkom, u pozitivnom smislu.

Zatim je izjavio nešto što se ovdašnjim ljubiteljima košarke neće dopasti.

– Slični su navijačima u Beogradu, ali imam utisak da se u Bambergu sport bolje razume. Nije reč samo o tome da svi žele da njihov tim pobedi, već žele i da gledaju dobru košarku – rekao je Luka Mitrović.

Pripremio: BrankoPuzović

0
0

5 Komentara

  1. Па шта је погрешно рекао? Код нас на утакмице углавном долазе да се деру, навијају, псују мајку судији, играчима, једни другима, мало ко ту стварно дође због кошарке.

    0
    0
    Odgovori
  2. A šta je tu uvredljivo? Kao partizanovci, ili zvezdaši, sve jedno, dođu i akademski navijaju i uživaju u prizorima košarkaških poteza? Nije, nego e…bu majke jedni drugina itd…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter