5
Evroliga

FOTO: STARSPORT

RUŠE SE NADE ZVEZDAŠA: Još jedan stub crveno-belih napustio redove šampiona! (FOTO)

Objavljeno: 29.06.17 u 13:24

Nizom ‘tvitova’ u samo nekoliko minuta, specijalizovani košarkaški portal ‘Sportando’ objavio je odlazak možda i najboljeg igrača Crvene zvezde.

U samo jednom danu, juče, prodata su dva vrlo važna igrača za igru Crvene zvezde. To su Čarls Dženkins i Luka Mitrović, od čega je šampion Srbije zaradio ukupno 320.000 evra. Samo dan kasnije, po svemu sudeći, usledio je novi odlazak sa Malog Kalemegdana.

Reprezentativni plejmejker i prvi organizator igre crveno-belih, Stefan Jović, dogovorio je sve uslove oko prelaska, ne u Bajern Minhen kao što se očekivalo, već na iznenađenje mnogih – u Olimpijakos.

‘Sportando’ je najpre objavio da je Olimpijakos sve dogovorio sa Stefanom Jovićem:

Da bi par minuta kasnije i potvrdio svoju informaciju da je Olimpijakos napravio ‘krađu’ od Bajerna i privoleo Jovića da ostane u crveno-belom dresu, ali kluba iz Pireja.

Zatim je naznačeno i da su klub napustili Erik Grin i Danijel Heket, a da su novi članovi vicešampiona Grčke Stefan Jović i letoknski šuter Janis Strelnieks.

0
0

5 Komentara

  1. Pobegli BANDERASHI/ DIREKKKTiii iz KK Crvene Falshine, a nista osvojili NISU, osim 9 ‘mesta’ u PLACENOJ FORMI EL.. .!. XXAAXXAA .!. PRE BIH REKAO DA SU BANDERRRE UMESTO „STUBOVA“ .!. XXAAXXAA .!. Samo, mnogo skupe bandere…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter