0
Košarka

MVP OSTAJE: Bojan Dubljević produžio ugovor sa Valensijom (VIDEO)

Objavljeno: 22.06.17 u 18:52

Sajt Eurohups je preneo da je crnogorski košarkaš Bojan Dubljević produžio ugovor sa španskom Valensijom do 2020. godine.

Dubljević je svoju karijeru počeo u Ibonu i Lovćenu, pre nego što je 2010. došao u Budućnost, gde je proveo dve sezone i stekao afirmaciju. U sezoni 2011/12. uvršten je u drugi idealni tim Evrokupa.

U junu 2012. je potpisao trogodišnji ugovor sa španskom Valensijom. Sa njima je u svojoj prvoj sezoni osvojio nagradu zvezde u usponu Evrokupa.

Dobrim partijama u sezoni Evrokupa 2013/14. ponovo je osvojio nagradu za zvezdu u usponu, postavši tako prvi igrač koji je osvojio ovo priznanje dva puta. Takođe je uvršten u drugi idealni tim sezone.

Na NBA draftu 2013. odabran je kao 59. pik od strane Minesota Timbervulvsa.

U tek završenoj sezoni bio je MVP finala španske lige, u kojoj je sa Valensijom osvojio titulu.

Duvljević je odigrao 271 utakmicu za ovaj klub i nalazi se na drugom mestu večne liste po broju nastupa, a jedini strani igrač koji je igrao više u dresu Valensije je Bernard Hopkins.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter