0
Košarka

FOTO: STARSPORT

NEMANJA NEDOVIĆ: Poseta Zvezdinom košarkaškom kampu

Objavljeno: 21.06.17 u 20:57

Srpski košarkaški reprezentativac Nemanja Nedović posetio je danas košarkaški kamp Crvene zvezde koji se održava u Vrnjačkoj Banji.

Nedović je imao ulogu motivatora- dečacima, polaznicima kampa, ispričao je koliko su ovakve vrste košarkaskih kampova bitni za učenje. Rekao je da su kampovi dobro iskustvo za košarkaše i da će polaznicima preneti iskustva iz kampova jer ih je kao dečak nekoliko puta pohađao.

– Čak i danas sam u kontaktu sa nekim ljudima koje sam upoznao na košarkaškim kampovima. Potrebno je da se druže i slušaju trenere jer puno mogu da nauče. Uvek ću se rado odazvati ovakvim pozivima, i veoma zadovoljan što sam prvi put u Vrnjačkoj Banji, rekao je Nedović, napominjući da je prve košarkaške korake napravio na sličnom terenu.

Dušan Radović, direktor Sportskog centra u Vrnjačkoj Banji rekao je da ja već postalo tradicionalno da košarkaški klub Crvena zvezda organizuje kampove u Vrnjačkoj Banji.

– Sportski tereni u ‘Kocki’ su upravo zbog saradnje sa Crvenom zvezdom adaptirani i presvučeni novom podlogom koja ima FIBA licencu. To je i bio početak ulaganja opštine Vrnjačka Banja u sportsku infrastrukturu, rekao je Radović.

Pored Nedovića u kampu je i Filip Čović, plejmejker FMP-a, koji će sa kolegama trenerima raditi sa grupom od četrdesetak dečaka koji su došli u kamp iz svih delova Srbije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter