0
Košarka

FOTO: Red Bull

MI SMO ZEMLJA KOŠARKE: Srbija ponovo tukla Amere na Svetskom prvenstvu!

Objavljeno: 21.06.17 u 15:01

Srpski basketaši još jednom su napravili veliki podvig trijumfom nad SAD u četvrtfinalu Svetskog prvenstva u basketu 3×3.

Nema nam ravnih. Odbrana titule svetskog prvaka za srpske basketaše ide izuzetno glatko, pogotovo ako se u obzir uzme da je danas u Nantu u četvrtfinalu pala selekcija Sjedinjenih Američkih Država!

Ekipa u sastavu Dejan Majstorović, Dušan Domović Bulut, Marko Ždero i Marko Savić savladala je Amere sa 17:14 i tako se plasirala u polufinale, gde čeka boljeg iz duela Francuska-Ukrajina.

Dejmon Hafman, Kreg Mur, Danijel Mavreides i Zahir Kerington su i prošle godine dobili lekciju od Srba, i to u finalu, a ove godine, po već oprobanom receptu, naši basketaši su ponovo srušili najvećeg rivala na putu ka zlatu.

Vodili su Amerikanci sa 9:7, kada su Srbi krenuli u seriju za preokret i prednost od 12:10. Do kraja se Ameri nisu predavali, ali nisu ni mogli do novog preokreta, iako su imali par šuteva za tri poena da to i učine.

Srećom, nisu uspeli i čekamo polufinale, koje će Srbija igrati već danas od 17:15h.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter