0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

TEO DOBIJA SAIGRAČA ILI ZAMENU: Bivši plejmejker Partizana se emotivnim pismom rastao od Žalgirisa (FOTO)

Objavljeno: 18.06.17 u 21:44

Da li će ili ne Miloš Teodosić ostati u CSKA iz Moskve je neizvesno, ali je šampion VTB lige blizu dovođenja zamene ili igrača za rotaciju.

Spekulisalo se o tome da bi bivši plejmejker Partizana Leo Vesterman mogao u redove CSKA iz Moskve kao zamena za Miloša Teodosića. Društvo na ‘poziciji jedan’ pravio bi mu bivši srpski reprezentativac Stefan Marković. Ipak, za sada je samo Francuz blizu Moskve, dok će Srbin sačekati odluku Miloša Teodosića.

Naime, vest da bi Leo Vesterman uskoro mogao da potpiše za višestrukog šampiona Evrope objavio je ‘Sportado’ sa oproštajnim pismom Francuza na Instagramu.

– Došao sam posle teške sezone u Francuskoj. Žalgiris me je doveo i dao mi mogućnost da dotaknem najveći nivo evropske košarke. Zauvek ću biti zahvalan za šansu koju ste mi dali. Ovaj tim je okružen sjajnim ljudima i samo će rasti u budućnosti. Hvala saigračima, trenerima, stručnom štabu i ljudima u Kaunasu. Uživao sam u svakom momentu u Litvaniji – napisao je Vesterman.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter