0
Košarka

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

TROFEJ PRED EUROBASKET: Neverovatan podvig Bogdanovića, Kalinića i Fenera za titulu (VIDEO)

Objavljeno: 16.06.17 u 23:52

Željko Obradović je osvojio još jedan trofej u njegovoj prebogatoj karijeri.
Iako je umalo Bešiktaš stigao do prve pobede u seriji, posle preokreta je Fenerbahče slavio sa 98:94 i postao šampion Turske.

Puleni srpskog trenera su odbrani titulu iz prošle sezone i to tek nakon produžetaka. Ali neverovatan rasplet u Istanbulu za kraj. Na dva i po minuta do kraja je Bešiktaš imao vođstvo od plus 14, kada je usledila serija od 10:0 u kojoj su primat imali Bogdanović i Dikson.

Saridža je na šest sekundi do kraja loše ubacio loptu i Bešiktaš je propustio šansu da iz poslednjeg napada dođe do pobede, imao je svoje šanse i Fener, ali ih takođe nije iskoristio.

Mnogo bolja igra Fenerbahčea u produžetku se nije u potpunosti oslikala na konačan ishod, tim Željka Obradovića je slavio sa svega četiri poena razlike, a Bogdan Bogdanović je na kraju meča imao 22 poena i devet skokova, dok je Vladimir Štimac na drugoj strani postigao 13.


(Izvor: YouTube/Puer Pauper)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter