1
Evrobasket 2022

FOTO: STARSPORT

SA NJIMA NEMA ŠALE: Prvi rival Srbije na Eurobasketu objavio širi spisak

Objavljeno: 14.06.17 u 15:12

Do početka Eurobasketa ostalo je još više od dva meseca, a prvi rival Srbije u Istanbulu već zna 22 kandidata za put na najveću evropsku košarkašku smotru.

Letonija se ne šali. Selektor Ainars Bagatskis saopštio je spisak od 22 igrača na koje računa tokom priprema za Evropsko prvenstvo koje se krajem avgusta i početkom septembra igra u Finskoj, Rumuniji, Izraelu i Turskoj.

Na spisku su obe NBA zvezde ove zemlje Kristaps Prozingis i Davis Bertans. Košarkaš Njujorka je istakao da želi da igra za domovinu na Eurobasketu, dok se Davis Bertans još uvek premišlja, ali selektor Bagatskis veruje da će bivši igrač Partizana reći ‘da’.

Evo i kompletnog spiska Letonaca koji će 1. septembra od 16 časova izađi na parket protiv naše selekcije u prvom kolu ‘D’ grupe:

Janis Strelnieks, Daris Bertrans, Janis Blums, Zanis Peiners, Ingus Jaković, Davis Lejasmajers, Aigars Skele, Arturas Ausejs, Janis Tima, Ojars Silinis, Kristaps Janičenoks, Rolands Smits, Janis Berzins, Kristaps Prozingis, Anžejs Pasečniks, Martins Majers, Davis Bertans, Ronalds Frajmans, Kaspras Berzins, Andrejs Grazulis, Ilja Gromovski, Klavs Cavars.

Da li je selekcija Letonije pretnja za Srbiju?

0
0

1 Komentara

  1. Da budem iskren ne treba dizati toliko prasine zbog njihovih igrackih zvezda pa zar Srbija nem talentovanih igraca za EVROPSKO PRVENSTVO !!!!!!!!!!!!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter