2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

PEKOVIĆ OTIŠAO: Evo koliki je dug Partizana sada…

Objavljeno: 14.06.17 u 14:28

Posle sezone za zaborav u Partizanu je krenulo sa odlascima, a posle poslovnog direktora Žarka Stijovića, plejmejkera Vila Hečera i trenera Aleksandra Džikića, ‘sidro’ je podigao i predsednik kluba Nikola Peković.

On se od navijača oprostio pismom na zvaničnom sajtu kluba uz podatke koje Grobare sigurno zanimaju. Najviše one finansijske zbog kojih je Partizan od evropskog sjaja došao do domaćeg proseka. Dugovi su tu, ali po rečima sada već bivšeg prvog čoveka kluba dosta manja u odnosu na pre dve godine kada je on preuzeo ‘parni valjak’.

Tada je dug crno-belih bio 6,5 miliona evra, danas je on manji za dva miliona, ali je i dalje ogroman i stvara omču oko vrata.

– Za manje od dve godine, dug je smanjen za blizu dva miliona evra, dok su se naše selekcije na takmičarskom planu maksimalno borile i dostojno branile boje Partizana. Za ovakav finansijski rezultat, veliku zahvalnost dugujem sponzorima Partizana, kao i Vladi Srbije i doskorašnjem premijeru a sada predsedniku Srbije, Aleksandru Vučiću, bez čije pomoći bi rad na finansijskoj stabilnosti kluba bio neuporedivo teži – istakao je u svom pismu Nikola Peković.

To znači da je trenutno dug Partizana nešto veći od 4,5 miliona evra. Tačnu cifru verovatno će izneti novo rukovodstvo koje će biti izabrano u danima koji dolaze.

Grobari, da li ste zadovoljni radom odlazećeg predsednika kluba Nikole Pekovića?

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter