0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

ODJEKNULO JE IZ VIŠE IZVORA: Crvena zvezda ostaje bez nosioca igre? (FOTO)

Objavljeno: 12.06.17 u 17:52

Informacije iz dobro obaveštenih izvora govore da će Crvena zvezda ostati bez kapitena i dugogodišnjeg člana startne petorke.

Sve veći broj ekipa u Evropi završava svoja prvenstva, a već se misli na rostere za narednu godinu i učešće u Evroligi. Jedan od njih je Bamberg, koji je osvojio titulu u Nemačkoj i već sada pravi konstrukciju tima za sledeću sezonu.

Kako će tim Andree Trinkijerija napustiti najverovatnije Nikolo Meli, specijalizovani košarkaški portal ‘Sportando’, ali i poznati novinar Dejvid Pik, najavljuju da u kapitenu Crvene zvezde Luki Mitroviću vide idealnu zamenu za Italijana.

Mitrović je ove sezone dosta bio na udaru kritika navijača Crvene zvezde, ali je ipak kao startni krilni centar nosio crveno-beli tim do 16 pobeda u Evroligi, odbrane titule u ABA ligi i finala Superlige Srbije.

Dejan Radonjić je imao veliko poverenje u njega i on mu je, i pored par problema sa povredama vratio sa sedam poena, 5,4 skokova i 2,5 asistencije po utakmici.

Pored Mitrovića, kao novo pojačanje Bamberga spominje se i Brus Tejlor iz Bajern Minhena. Obojica bi trebalo da potpišu trogodišnje ugovore sa prvakom Nemačke.

Luka Mitrović je u Crvenu zvezdu stigao 2012. godine iz Hemofarma i za to vreme podigao je pregršt trofeja kao kapiten kluba sa Malog Kalemegdana.

(FOTO: STARSPORT)
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter