5
Košarka

KREĆE OSIPANJE PARTIZANA: Prvi je crno-bele napustio najbolji igrač! (FOTO)

Objavljeno: 11.06.17 u 22:54

Po mnogima najbolji igrač Partizana ove sezone, Vilijem Hečer, napustio je klub samo dva dana po završetku sezone.

Samo dva dana nakon eliminacije iz plej-ofa Superlige Srbije i kraja sezone za ekipu Partizana, desio se prvi odlazak iz crno-belog tabora.

U pitanju je Vilijem Hečer, amerikanac koji je u većem delu sezone nosio ekipu Partizana i često bio ‘meč-viner’. On je prvi ‘podigao sidro’, napustio srpski tim i potpisao za Dinamo iz Sasarija.

To javlja ‘Sportando’, koji je dosta upućen u dešavanja u evropskoj košarci. To prenose kao zvaničnu informaciju, ali to se i moglo očekivati posle neuspešne sezone Partizana.

Hečer je, podsetimo, bio jedan od najugroženijih igrača koji su bili otrovani na završnom turniru Kupa Radivoja Koraća u Nišu i zdravstveno stanje u jednom momentu mu je bilo prilično loše.

FOTO: STARSPORT
0
0

5 Komentara

  1. hahaahahahah-pored pravih navijača nema katanca sokole a sad da liuzima titulu fmp2 ili fmp1 hahahahahahaahha.ovako je barem bolje zbog navijača da se kažnjava klub meni je najdraže baš zbog toga.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter