1
Košarka

FOTO: STARSPORT

KONAČNO JE OTKRIVENO: Gudurić je iz Partizana otišao zbog jedne uvrede (FOTO)

Objavljeno: 06.06.17 u 19:17

A crno-beli su u ovom mladiću mogli da dobiju mnogo toga.

Marko Gudurić je u danima pre nego što je postao profesionalac dve godine proveo u Partizanu.

Davno su momka iz veoma talentovanog momka iz Priboja prepoznali sportski radnici iz Humske i doveli ga u Beograd gde je bio član Partizana. Međutim, posle dve godine je Gudurić na inicijativu svog oca napustio tabor crno-belih, a sada je jedan od najboljih igrača Crvene zvezde.

O tome je u intervjuu za ‘Mondo’ govorio Zoran Stragi Stevanović, direktor mlađih kategorija Partizana i nekadašnji osvajač Evrope sa tim klubom.

– Dva puta je bio na pripremama na Jahorini, odigrao jednu sezonu. A onda je otišao jer je njegovom ocu zasmetalo što je trener rekao momku da je ‘indijanac’. Došla su nova vremena i mora da se pažljivo komunicira i sa mladim igračima i sa njihovim roditeljima. Moraš da vodiš računa da se ne naljute, izjavio je Stevanović.

Zvezdin košarka je prvu profesionalnu utakmicu odigrao 2013. godine, od tada pa do 2015. je igrao za FMP, a potom dobio šansu i kod Dejana Radonjića koju je veoma dobro iskoristio.

0
0

1 Komentara

  1. Taj trener koji da je,apsolutno je u pravu,decko je nevidjeni indijanac i vreme ce to pokazati,dobro je da je otisao…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter